• افزودن به علاقه‌مندی 45 بازدید1,500,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 941 بازدید530,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 358 بازدید600,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 218 بازدید53,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 109 بازدیدبرای قیمت تماس بگیرید.
  • افزودن به علاقه‌مندی 240 بازدید2,250,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 335 بازدید470,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 302 بازدید800,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 309 بازدید4,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 104 بازدید3,500,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 178 بازدید4,300,000,000 تومان
  • قزوین
    آگهی ویلا زمین و آپارتمان و خانه مسکونی ثبت شده در شهرستان قزوین. وبا ثبت آگهی املاک خود یرعت فروش و اجاره ملک خود را چند برابر کنید.[caption id="attachment_18491" align="alignnone" width="1200"]زمین ، ویلا و خانه در قزوین با قیمت مناسب زمین ، ویلا و خانه در قزوین با قیمت مناسب[/caption]

    زمین ، خانه و ویلا در قزوین

    در 150 کیلومتری شمال غربی تهران ، در استان قزوین ، در ارتفاع حدود 1800 متری  از سطح دریا قرار دارد . آب و هوای آن به دلیل قرار گرفتن در جنوب رشته کوه ناهموار البرز، سرد اما خشک است.
    • مختصات: 36°17′22″ شمالی 50°00′31″ شرقی [1]
    • استان : قزوین
    • شهرستان : قزوین
    • بخش : مرکزی
    • مساحت : 64.132 کیلومتر مربع
    • ارتفاع 1278 متر (4193 فوت)
    • جمعیت (1396) : 402,748
    • تراکم : 9030/کیلومتر مربع
    • منطقه زمانی : UTC+3:30 ( IRST )
    • اقلیم : BSk
    • سایت اینترنتی www .qazvin .ir
    قزوین بیش از چهل سال (1555-1598) پایتخت سلسله صفویه بود و امروزه به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران شناخته می شود. این قنادی به خاطر شیرینی‌پزی‌های سنتی (مانند باغلاوا )، نقش‌های فرش، شاعران، روزنامه‌های سیاسی و تأثیر پهلوی بر لهجه‌اش معروف است.بر اساس سرشماری سال 1387، جمعیت آن 349,821 نفر در 96,420 خانوار بوده است.  سرشماری زیر در سال 1392 تعداد 381,598 نفر در 114,662 خانوار بود.  آخرین سرشماری در سال 1396جمعیت 402,748 نفر را در 127,154 خانوار نشان داد.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینقزوین ( / k æ z ˈ v iː n / ; فارسی : قزوین , IPA: [ɢæzˈviːn] ( گوش دادن ) , همچنین به صورت رومی به قزوین , کاسوین , کاسپین  یا شهرستان قزوین در استان قزوین مرکزی است .و به عنوان مرکز منطقه، شهرستان و استان محسوب می شود. بزرگترین شهر استان قزوین است.

    تاریخچه قزوین

    قزوین گاه در برهه های مهم تاریخ ایران از اهمیت محوری برخوردار بوده است. توسط اعراب متجاوز (644 پس از میلاد) تصرف و توسط هولاکو خان ​​(قرن سیزدهم) ویران شد. در سال 1555، پس از تسخیر تبریز توسط عثمانی ، شاه طهماسپ (1524–1576) قزوین را پایتخت امپراتوری صفویه کرد، موقعیتی که قزوین برای نیم قرن حفظ کرد تا اینکه در سال 1598 شاه عباس اول پایتخت را به اصفهان منتقل کرد .قزوین در چهارراهی واقع شده است که تهران ، تبریز و منطقه دریای خزر را به هم متصل می کند که در طول تاریخ عامل اصلی اهمیت تجاری آن بوده است. با این حال، در قرون وسطی هرگز با شهرهای بزرگ ایران مانند ری ، نیشاپور یا اصفهان رقابت نکرد .  یکی از دلایل این است که رشد آن به دلیل کمبود آب محدود شده است.  تا همین اواخر، تمام دشت قزوین تنها با یک قنات و چهار نهر کوچک آبیاری می شد.

    ماقبل تاریخ

    قدیمی ترین بقایای انسان های ماقبل تاریخ در غاری به نام قلعه کرد کشف شده است که در آن باستان شناسان یک دندان نئاندرتال را کشف کردند. [7] یافته‌های باستان‌شناسی در دشت قزوین، سکونت‌گاه‌های کشاورزی شهری را برای حداقل نه هزار سال نشان می‌دهد.

    دوران ساسانیان

    قزوین توسط شاپور اول ( متوفی  240–270 )، دومین فرمانروای امپراتوری ساسانی تأسیس شد . شاپور دوم ( ر.  309-379 )، که یک ضرابخانه سکه در آنجا تأسیس کرد ، مجدداً تأسیس شد .  در زمان ساسانیان، قزوین به عنوان یک شهر مرزی در برابر دیلمی‌های همسایه عمل می‌کرد که به این مکان حمله می‌کردند.سلسله های اولیه اسلامی : قزوین در سال 644 در زمان حکومت عمر به خلافت رو به گسترش راشدین رسید . آن را البراء بن عازب گرفت که شهر را محاصره کرد و از ساکنان آن درخواست سلح (توافق) دریافت کرد.  همان شرایطی را که قبلاً ابهر ارائه کرده بود به آنها پیشنهاد شد، اما مردم قزوین تمایلی به پرداخت جزیه نداشتند و ظاهراً اسلام را پذیرفتند .  البراء سپس از قزوین به عنوان پایگاهی برای لشکرکشی های بیشتر به دیلم و گیلان استفاده کرد. بعدها، زمانی که سعید بن العاص به فرمانداری فارس منصوب شدبنی امیه شهر جدیدی به نام حجاج در قزوین بنا کرد.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندر اواخر قرن هشتم دو شهر جدید دیگر در قزوین تأسیس شد. خلیفه عباسی موسی الهادی شهر جدیدی به نام مدینه موسی در کنار حجاج تأسیس کرد .  وی رستم آباد نزدیک را خرید و آن را به عنوان وقف به نفع شهر جدید تعیین کرد.  آزاده او مبارک، ترک نیز در سال 792/3 (176 هجری قمری) شهر جدیدی در قزوین بنا کرد که به نام خود مبارک آباد نامیده شد.هارون الرشید در حالی که در راه خراسان بود از قزوین دیدن کرد و مبارزات مردم محلی را در نتیجه حملات دیلمیان از نزدیک دید. در همان زمان، او تحت تأثیر تلاش آنها برای دفع دیلمیان قرار گرفت.  هارون قزوین را از پرداخت مالیات خراج معلق کرد و در عوض دستور پرداخت سالانه 10000 درهم نقره را صادر کرد .  او دور شهرهای جدید مدینه موسی و مبارک آباد دیواری ساخت و مسجد جماعتی نیز در شهر ساخت و چندین بنا را به عنوان وقف برای حمایت از مسجد وقف کرد.  مسجد امروز دیگر وجود ندارد.دیوار هارون تا سال 868 تکمیل نشد، یعنی بیش از نیم قرن پس از مرگ او. دارای 206 برج و 12 دروازه بود و از خشت گل ساخته شده بود به جز جنگ‌ها و دروازه‌ها.  پس از پایان کار، افراد بیشتری در قزوین ساکن شدند.  جمعیت آن در این زمان به شدت عرب بودند.قزوین در طول جنگ‌های خلافت عباسی و حاکمان علی خزر، شهر مرزی مهمی باقی ماند. خلیفه معتصم در حدود سال 838 فخرالدوله ابومنصور کوفی را به فرمانداری قزوین منصوب کرد. او تا 40 سال بعد فرماندار ماند.  برای چند سال در حدود 865/6، علییان تحت فرمان حسن بن البکر قزوین را به دست گرفتند و فخرالدوله به عنوان والی زیر نظر آنها ادامه داد.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینگنبدخانه مسجد جامع قدیمی ترین بنای قزوین است که قدمت آن به اوایل دهه 1100 می رسد.باغ‌های زیادی داشت، بدون دیوارها و پرچین‌های خار و مانعی برای جلوگیری از ورود به آن‌ها. دیدم شهر خوبیه دارای دیوار محکم و سنگرها بود. بازارهای خوبی داشت با این تفاوت که فقط از یک کاریز آب کمی داشت ... رئیس شهر علید بود. از میان همه صنایع دستی شهر، کفشگرها ( کفشگر ) از همه بیشتر بودند.

    -  نصیر خسرو ، سفرنامه ، ترجمه سی شفر

    در زمان سلجوقیان ، به نظر می‌رسد که قزوین بخشی از قلمرو مرکزی اطراف پایتخت در اصفهان را تشکیل می‌داد که کم و بیش مستقیماً توسط سلاطین اداره می‌شد که می‌توانستند مالیات بگیرند و فرماندارانی را در اینجا تعیین کنند.اما علیرغم موقعیت نزدیک قزوین به سنگرهای اسماعیلیان مانند الموت ، به نظر نمی‌رسد که سلجوقیان آن را امری مهم برای اعطای یک امیر مهم می‌دانستند.  ملکشاه پس از مرگ آخرین حاکم جعفری قزوین، عمادالدوله توران بن الفقاش را به فرمانداری قزوین منصوب کرد و به او دستور داد که خانوار و دارایی خود را به آنجا منتقل کند تا در اداره آن سرمایه گذاری بیشتری شود.سنجر بعداً در سال 9/1118  قزوین را به همراه سایر قلمروها به طغرل دوم آینده واگذار کرد .  از نظر مذهب، قزوین عصر سلجوقی بیشتر سنی مذهب بود، اگرچه محله ای شیعه داشت .

    خرید و فروش و اجاره املاک در قزوین

    [caption id="attachment_18492" align="alignnone" width="1200"]خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهر قزوین خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهر قزوین[/caption]قدیمی ترین بنای شناخته شده قزوین که هنوز وجود دارد، حجره گنبدی مسجد جامع شهر است که بر اساس کتیبه آن از سال 1106 تا 1114 (500-508 هجری قمری) ساخته شده است.  حامی آن امیر ابومنصور خمرتش بن عبدالله العمادی بود.این مدرسه در مجاورت یک مدرسه قبلی ساخته شد که خود در قرن دهم توسط صاحب اسماعیل بن عباد ساخته شد.  زکریای قزوینی نویسنده قرن سیزدهم می نویسد که اندازه گنبد «هیچ جا بی مانند» است. او می نویسد که "ماسون ها از ایجاد طاق در چنین فضای بزرگی ناامید شدند.تا اینکه پسری در حال عبور به آنها پیشنهاد داد که فضای داخلی را با کاه پر کنند". به گفته حمدالله مستوفی در سال 1153 دو ایوان به مسجد اضافه شد. ایوان شمالی امروزی به سبک سلجوقی است و ممکن است یکی از آنها باشد. مسجد کنونی بیشتر به دوره صفویه و قاجاریه باز می گردد. یکی از بزرگترین مساجد ایران است.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینیکی دیگر از آثار اولیه مسجد حیدریه است که احتمالا چند سال پس از مسجد جامع ساخته شده است.  عملکرد اصلی آن نامشخص است. می توانست مسجد یا مدرسه باشد.  این ویژگی استفاده بسیار اولیه از تزئینات لعابدار است. سبک معماری منحصر به فردی در قزوین عصر سلجوقی پدیدار شد که بر معماری مناطق اطراف، مانند مساجد سجاس و قروه تأثیر گذاشت .مدت زیادی از استقرار اسماعیلیان در الموت نگذشته بود که ابوالمحاسن رویانی قزوینی ها را متقاعد کرد که هرکس از سمت الموت می آید را به سمت مرگ برسانند تا مردم پس از گذراندن وقت با آنها از همدردی با دشمن جلوگیری کنند. در سال 1129 اسماعیلیان به انتقام کشته شدن فرستاده خود در اصفهان، حدود 400 نفر را در قزوین کشتند.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندر زمان استاد اعظم محمد بن بزرگ امید (1138-1162)، اسماعیلیان به قزوین حمله کردند. در سال 1165  اسماعیلیان رودبار قلعه ای بسیار نزدیک به قزوین ساختند که شهر را تهدید می کرد.  در سال 1176 .قزوین بعدها تحت سلطه خوارزمشاهان قرار گرفت . حملات اسماعیلیان در این دوره ادامه یافت. هنگامی که جلال الدین حسن سوم در سال 1210 به امامت اسماعیلی رسید، مدعی شد که به اسلام سنی گرویده است و نام «نو-مسلمان» به معنای «تازه مسلمان» را بر خود گرفت. مردم قزوین تردید داشتند و خواستار دلیل شدند و او با دعوت برخی از سران قزوین به قلعه الموت، متون اسماعیلی را علناً سوزاند تا آنها را ببینند.  همچنین در سال 1210، شهر توسط نیروهای پادشاهی گرجستان که توسط تامار کبیر فرستاده شده بود ، آسیب دید.آنی توسط نیروهای مسلمان که 12000 مسیحی را کشتند. ( خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوین )

    مغول ها در قزوین

    در همین حال، تهدید جدیدی در راه بود - مغول ها . قزوین در طول جنگ های خود با خوارزمشاهان چندین بار دست به دست شد و در سال 1220  مغولان ساکنان شهر را کشتند.[caption id="attachment_18492" align="alignnone" width="1200"]خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهر قزوین خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهر قزوین[/caption]در زمان مغولان بود که مهاجرت گسترده ترکان به منطقه قزوین صورت گرفت اگرچه حداقل برخی باید در زمان سلجوقیان در آنجا ساکن شده باشند، در زمان مغولان بود که تعداد بیشتری از آنها شروع شد.چند خانواده سرشناس ترک در قزوین مستقر شدند.  یکی از آنها بولاتموریان بودند که برای اولین بار در زمان حکومت اوگدی ، زمانی که عضوشان امیر تکاش به عنوان شیهنا یا فرماندار نظامی قزوین منصوب شد، آمدند. یکی دیگر از قراولان بودند که زمین های بزرگی به دست آوردند اما در زمان حمدالله مستوفی شهرت خود را از دست داده بودندبا این حال، بیشتر خانواده‌های اصلی در زمان او هنوز ریشه‌های خود را به یک بنیان‌گذار عرب می‌دانستند.  مذهب بیشتر سنی مذهب شافعی بود ، اگرچه اقلیت های شیعه و سنی حنفی نیز وجود داشتند.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینمنگو قاآن در سال 1253/4 (651 هجری قمری) افتخار الدین محمد بخاری را به والی قزوین منصوب کرد.  افتخار الدین مغولی را آموخت و کلیله و دمنه را به مغولی ترجمه کرد. او و برادرش امام الدین یحیی تا سال 9/1278 (677 هجری قمری) بر سر کار ماندند.
    پس از سقوط ایلخانان ، قزوین تا آغاز شاهنشاهی صفوی، تاریخی بی‌حادثه داشت .
    قزوین نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران در دوره صفویه به دو دسته حیدری و نعمتی تقسیم شد. سیاح ایتالیایی ویچنتو دالساندری در زمان سلطنت طهماسب اول از قزوین بازدید کرد و گزارش داد که 4 ناحیه قزوین متعلق به یک گروه و 5 ناحیه متعلق به گروه دیگر است و این دو تا آن زمان حداقل 30 سال با یکدیگر خصومت داشتند و درگیری های مکرر بین آن دو وجود داشت.گرایش عمومی گسترده به شیعه دوازده امامی احتمالاً در اوایل دوره صفویه رخ داده است، اما بسیاری از مردم احتمالاً مدتی مخفیانه اهل سنت باقی مانده اند. بدعت نقاوی در زمان سلطنت طهماسب اول به قزوین گسترش یافت.  رهبر محلی درویش خسرو بود که از خانواده ای مقنی (قنات سازان) بود و قبل ز بازگشت به قزوین مدتی با نقاویان ارتباط داشت.علما به خاطر محبوبیت روزافزون او، او را به بدعت متهم کردند و از مسجدی که در آن زندگی می‌کرد منع کردند . پس از مرگ طهماسب به تبلیغ بازگشت، اما سرانجام بار دیگر به بدعت متهم شد و در سال 1593/4 اعدام شد.قزوین نیز در این دوره مرکز بازرگانی بود. افزایش بازرگانان اروپایی از طریق جنوب روسیه وجود داشت، و در سال 1561 آنتونی جنکینسون به حضور بازرگانان از هند نیز اشاره کرد.تاجر انگلیسی آرتور ادواردز برای شرکت مسکووی چندین سفر به قزوین داشت . او در سال 1567 نوشت که تولید کننده مخمل و کالاهای دیگر است اما کیفیت آن به اندازه جاهای دیگر نیست، و در سال 1569 نوشت که ادویه جات زیادی در بازارهای آن فروخته می شد اما دوباره به خوبی جاهای دیگر نبودند و آنقدر به قیمت بالایی رفتند که خرید آنها در اینجا بی سود است.پس از مرگ طهماسب، شورشیان ترکمان قزوین را تصرف کردند و پسرش طهماسب میرزا را برای مدتی به عنوان حاکم دست نشانده در شهر منصوب کردند.  در بهار 1596 حمزه میرزا به قزوین لشکر کشید و ترکمانان را سرنگون کرد. به نظر می رسد که قزوین از این نمایشنامه نسبتاً سالم بیرون آمده است - دون خوان ایرانی ، که به زودی از شهر دیدن کرد،آن را بزرگ و پر رونق توصیف کرد. او نوشت که بیش از 100000 سرپرست خانوار یا در مجموع بیش از 450000 نفر، با بیش از 500 مسجد و یک محله کاخ "مجمل" دارد.  یکی از اعضای آنتونی شرلیاطرافیان او که در آذرماه 1377 وارد قزوین شدند، چندان مشتاق نبودند و نوشتند که به جز چند مسجد و دروازه کاخ، شهر بی‌نظیری است. او جمعیت آن را تا حدودی کمتر از لندن تخمین زد .خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندر سال 1607، پل سیمون، کشیش کاتولیک نوشت که قزوین، اگرچه دیگر پایتخت نیست، اما همچنان شهری بزرگ است که از نظر وسعت با اصفهان رقابت می کند. [6] او گفت که این یک مقصد تجاری مهم برای ابریشم، فرش، و پارچه های ابریشمی است . پیترو دلا واله ، که در سال 1618 از قزوین دیدن کرد،چندان تحت تأثیر این شهر قرار نگرفت و نوشت که "چیزی برای برآورده کردن انتظارات یک اقامتگاه سلطنتی" وجود ندارد.توماس هربرت ، که در سال 1627 نوشت، قزوین را «از لحاظ عظمت با هر شهر دیگری در امپراتوری ایران، به جز اصفهان، برابر است، و جمعیت آن را 200000 نفر تخمین زد.حدود یک دهه بعد، آدام اولئاریوس تخمین کمتری از 100000 نفر را ارائه کرد.در سال 1674، ژان شاردن از قزوین دیدن کرد و نوشت که دیوارهای آن در آن زمان ویران شده بود و عظمت خود را از دست داده بود.او تخمین زد که 12000 خانه و 100000 نفر دارد. او نوشته است که در قزوین «تجار بسیار زیاد است، اما ثروتمندان کم» و در مورد کفش‌سازان آن که به گفته او «بهترین کفش‌های کل کشور» را از شاگرن و به رنگ‌های سبز و سفید و غیره می‌سازند، اظهار نظر کرده است .  صنعتگرانی نیز بودند که زین و کمان اسب را طلاکاری می کردند.غرفه چهل ستون بخشی از مجموعه کاخ صفویه در قزوین را تشکیل می داد. طاعون در قزوین در سال 1635/6 (1045 هجری قمری) شیوع یافت.مجموعه کاخ های اولیه صفویه در محلی که اکنون میدان یا میدان مرکزی شهر است قرار دارد .  دو بخش از این در حال حاضر باقی مانده است: غرفه چهل ستون که اکنون میزبان موزه قزوین است و پورتال عظیم علی قاپو که اکنون به عنوان مقر پلیس شهر عمل می کند.مجموعه کاخ احتمالاً در ابتدا در انتهای شمالی شهر بوده است - آثار قبلی همه در جنوب و غرب هستند - اما با گذشت زمان شهر به سمت شمال گسترش یافت و محوطه کاخ به مرکز شهر بعدی صفوی ختم شد. این امر احتمالاً پس از انتقال دربار سلطنتی به اصفهان در زمان عباس اول در سال 1596/7 (1005 هجری قمری) اتفاق افتاده است.غرفه چهل ستون نوعاً به طهماسب اول نسبت داده می شود که البته به دلیل عدم وجود کتیبه این موضوع تایید نمی شود. شاه اسماعیل دوم در سال 1576 در اینجا بر تخت نشست و در 22 اوت همان سال با یک پذیرایی بزرگ در تالار اصلی آن برگزار شد. حتمالاً محمد خدابنده نیز در اینجا بر تخت نشسته است و عباس اول نیز در سال 1587/8  در اینجا بر تخت نشسته است.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینسالهای پر فراز و نشیب پایانی صفویه تأثیر منفی بر قزوین گذاشت.  جمعیت آن کاهش یافت که حداقل تا حدی به دلیل کاهش تجارت بود. در سال 1722، قزوین به یک نیروی افغان متشکل از 6000 سرباز تحت فرمان امان الله خان تسلیم شد، اما در ژانویه 1723 یک قیام مردمی (یا لوطی بازار ) علیه آنها در تمام مناطق شهر به رهبری کلانترها روی داد. افغانها 2000 نفر را از دست دادند و مجبور به عقب نشینی به اصفهان شدند.

    بهترین سایت املاک قزوین

    سپس در سال 1726، قزوین به این شرط تسلیم عثمانی شد که عثمانی‌ها نیرو به شهر اعزام نکنند - که عثمانی‌ها بی‌درنگ بی‌اعتنایی کردند و 12000 نیرو به همراه فرماندار منصوب خود علی پاشا فرستادند. نیروها به زودی از قزوین بیرون رانده شدند.  مسافر انگلیسی، یوناس هانوی، در سال 1744 نوشت که یک تاجر ایرانی به او گفته بود که قبلاً 12000 خانه در قزوین وجود داشت، اما تا آن زمان تنها 1100 خانه وجود داشت.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندوران قاجارکاروانسرای شاه، قزوین اثر اوژن فلاندین .با آغاز قرن نوزدهم، قزوین دوباره به عنوان مرکز تجارت شروع به رونق کرد.  رفت و آمد تجاری در دریای خزر رو به افزایش بود و قزوین یکی از مراکز اصلی فعالیت بود – به قول یکی از مسافران در سال 1801،این شهر «مارت تمام تجارت خزر» بود.  اهمیت قزوین به عنوان یک تجارت تجاری از این واقعیت کمک می‌کند که در یک دوراهی سه‌طرفه قرار داشت: تهران ، پایتخت جدید قاجار را به هم متصل می‌کرد .آذربایجان شرقی (تبریز) ، دومین شهر شاهنشاهی و بندر مهم انزلی در دریای خزر . قزوین مخمل، کلم و پارچه نخی می ساخت. کیت ادوارد ابوت دیپلمات انگلیسی در گزارشی در سال 1841 نوشت که قزوین از نظر تجاری به اندازه تهران اهمیت دارد.میرزا حسین فراهانی که در سال 1884 از قزوین دیدن کرد، نوشته است که به 17 ناحیه تقسیم شده و دارای 600 مغازه، 8 کاروانسرا ، 40 مسجد، 9 مدرسه و 12 یخچال بوده است . دیوارهای آن خراب شده بود اما 12 دروازه هنوز پابرجا بود.به نظر نمی رسد که این افزایش اهمیت تجاری با افزایش جمعیت همراه باشد، اگرچه به سختی می توان به طور قطعی گفت زیرا برآوردهای معاصر لزوماً بر اساس معیارهای یکسان نبوده است.جیمز جاستینیان موریر و ویلیام اوزلی در اوایل دهه 1800 هر دو 25000 نفر را تخمین زدند. سرشماری که از سال 1880 تا 1882 انجام شد، جمعیتی بالغ بر 64362 نفر را برای قزوین به دست آورد.فراهانی در سال 1884 نوشت که قزوین 30000 نفر در حدود 7000 خانوار داشت. جورج کرزن نوشت که گفته می‌شود جمعیت قزوین در سال 1889 40000 نفر بوده است، اما او نوشته است که جمعیت واقعی آن احتمالاً بیش از 2/3 آن نبوده است.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوینپیغمبریه، محل دفن چهار تن از مقدسین یهودی: سلام، سلوم، القیاء و سهولی. در اواسط قرن نهضت بابیان یکی از مراکز خود را در اینجا داشت و اولین کشتار بابیان در قزوین در سال 1847 اتفاق افتاد. در نیمه دوم قرن نوزدهم قزوین یکی از مراکز حضور روس ها در شمال ایران بود.یک دسته از بریگاد قزاق پارسی زیر نظر افسران روسی در اینجا مستقر بود. از سال 1893 اینجا مقر شرکت راهسازی روسیه در ایران بود که قزوین را از طریق جاده به تهران و همدان متصل می کرد. این شرکت بیمارستان و کلیسای سنت نیکلاس را ساخت.قرن بیستم تا کنون

    برج تجارت

    در دوره رضاشاه ، با بهبود ارتباطات، اهمیت قزوین به عنوان یک مرکز تجاری کاهش یافت. بسیاری از بازرگانان و سایر اهالی به تهران نقل مکان کردند.در اول سپتامبر 1962 زمین لرزه ای به بزرگی 6.9 ریشتر قزوین را لرزاند و بیش از 12000 کشته بر جای گذاشت.  این زمین لرزه اندکی قبل از اینکه موشه دایان ، وزیر کشاورزی اسرائیل ، قرار بود در اواسط سپتامبر برای دیدار با شاه و همتای ایرانی خود به ایران سفر کند، رخ داد تا درباره نقش احتمالی اسرائیل در انقلاب سفید ، طرحی برای اصلاحات ارضی و نوسازی مناطق روستایی ایران گفتگو کند. مدت کوتاهی پس از زلزله،دو کارشناس برنامه ریزی از اسرائیل برای کمک به فعالیت های امدادی ایران اعزام شدند. پس از گشت و گذار در منطقه و دیدار با وزیر امور امدادی ایران، بازسازی روستای خوزنین واقع در مرکز منطقه قزوین به آنها محول شد. تیم های دیگر ایرانی و خارجی نیز برای ارائه کمک و تخصص در فعالیت های بازسازی وارد منطقه شده بودند. به هر تیم یک یا چند روستا برای برنامه ریزی و بازسازی اختصاص داده شد. در طول سه ماه، تیم اسرائیلی صدها خانه در روستا که به آنها اختصاص داده شده بود، ساخت.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندر سال ۱۳۴۲ اداره عمران قزوین به منظور توسعه کشاورزی و منابع آبی قزوین و اطراف آن تأسیس شد.قزوین در سال 1996 دولتی شد. در 15 جولای 2009 پرواز 7908 خطوط هوایی کاسپین در نزدیکی قزوین سقوط کرد. در پاییز 2015 بخش هایی از قزوین مورد اصابت شهاب سنگ قرار گرفت .مردم اکثریت مردم شهر قزوین فارس هستند . زبان اکثریت فارسی با لهجه قزوینی است. آذربایجانی ها و تات ها از دیگر اقوام شهر قزوین هستند.  آنها به زبان آذربایجانی و تاتی صحبت می کنند .  و اکثر روستاهای قزوین آذربایجانی هستند و به زبان آذربایجانی تکلم می کنند .دیدنی های اصلی قزوین شامل چندین کاوش باستان شناسی است. در وسط شهر ویرانه های میمون قلعه ، یکی از چندین بنای ساسانی در این منطقه قرار دارد.قزوین دارای بناهای متعددی از دوران صفویه است که قدمت آن به دوره پایتختی ایران می رسد. یکی از معروف‌ترین بناهای باقی‌مانده ، چهل ستون قزوین است ، که امروزه موزه‌ای در مرکز قزوین است.[caption id="attachment_18493" align="alignnone" width="800"]خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهرستان قزوین خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در شهرستان قزوین[/caption]ورودی مسجد النبی، قزوین، ایران.خیابان سلام گاه شهر قزوینزنی در حال نماز در مسجدی در قزوین. در دوران اسلامی، رواج عارفان ( تسووف ) و نیز برجستگی سنت ( حدیث )، فقه ( فقه ) و فلسفه در قزوین، موجب پیدایش مساجد و مدارس دینی بسیاری شد. آنها عبارتند از:
    • مسجد جامع عتیق قزوین
    • مسجد حیدریه
    • مسجد النبی (مسجد سلطانی) : این مسجد با مساحت 14000 متر مربع یکی از باشکوه ترین مساجد دوران باستان است که در دوره سلطنت صفویه ساخته شده است.
    • مسجد سنجده: یکی دیگر از مساجد قزوین که قدمت آن به پیش از اسلام می رسد. یک آتشکده سابق شکل امروزی آن را به دوران سلجوقیان نسبت می دهند.
    • مسجد پنجه علی: عبادتگاه سابق حرمسرای سلطنتی در دوره صفویه.
    • مدرسه-مسجد پیغمبریه: بنا به کتیبه در سال 1644 تأسیس شد.
    • زیارتگاه پیغمبریه : محل دفن چهار تن از مقدسین یهودی که آمدن مسیح را پیشگویی کرده بودند.
    • مدرسه-مسجد ملا وردیخانی: در سال 1648 تأسیس شد.
    مدرسه و مسجد صالحیه : در سال 1817 توسط ملا محمد صالح براقانی تأسیس شد .
    • مدرسه-مسجد شیخ الاسلام: بازسازی شده در سال 1903م.
    • مدرسه الطافتیه: قدمت آن به دوره ایلخانی می رسد.
    • مدرسه سردار- مسجد: توسط دو برادر حسین خان و حسن خان سردار در سال 1815 به عنوان وفای به عهدشان در صورت بازگشت پیروز از نبرد با روسها ساخته شد.
    • حرم شازده حسین ; یک ج.  زیارتگاه قرن 15 تا ق. قدیس شیعه  قرن نهم . حسینیه امینی ها
    • کاروانسرای سعدالسلطنه دوره قاجار .
    • کلیسای روسی قزوین امروز در مجاورت پردیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قرار دارد.
    • کلیسای کاتولیک کلدانی حضرت مریم قزوین.
    خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزویندر حدود 100 کیلومتری جنوب غربی قزوین مقبره دو شاهزاده عهد سلجوقی - ابوسعید بیجار پسر سعد و ابومنصور ایلتای پسر تکین - در دو برج مجزا به نام برج های دوقلوی خرقان واقع شده است . این بناها در سال 1067 ساخته شدند و اولین بناهای معماری اسلامی بودند که شامل یک گنبد دو لایه غیر مخروطی بودند. هر دو برج در اثر زلزله ویرانگر مارس 2003 به شدت آسیب دیدند.خیابان سپه (خیابان سپه، با تلفظ «سپه» به ارتش ایران باستان و نه سپاه پاسداران که «سپاه» تلفظ می‌شود) به عنوان اولین خیابان مدرن ایران شناخته می‌شود.این خیابان به طور کامل با سنگ خاکستری تراشیده شده فرش شده است و اطراف آن را کادوفروشی های صنعتگران (قبلا بارها یا مشروب فروشی های قدیمی به نام میکده) احاطه کرده و میزبان مکان های تاریخی مانند دروازه عالی قاپو قزوین، ورودی مسجد جامع عتیق و مدارس تاریخی است .قزوین دارای سه ساختمان است که توسط روسها در اواخر قرن نوزدهم / اوایل قرن بیستم ساخته شده است. از جمله دفتر شهردار فعلی (تالار باله سابق) و یک مخزن آب. کلیسای سنت نیکلاس در سال 1904 توسط شرکت روسی راه ها در ایران ساخته شد که دفتر مرکزی آن در اینجا بود.این کلیسا تا زمانی که در سال 1984 از رده خارج شد مورد استفاده قرار می گرفت زیرا جامعه مهاجران روس در قزوین دیگر وجود نداشت. مجسمه و ناقوس به تهران منتقل شد و بنا به دولت ایران تحویل داده شد و به عنوان یک بنای تاریخی در دسترس عموم قرار گرفت. در جلوی کلیسا یادبود یک مهندس راه روسی در سال 1906 قرار دارد.

    حمام قاجار

    یادبود بسیاری از قزوینی هایی که در جریان انقلاب ایران و در جریان جنگ ایران و عراق جان باختند . قزوین امروزه مرکز تجارت نساجی از جمله پنبه ، ابریشم و مخمل ، علاوه بر چرم است . در خط راه آهن و بزرگراه تهران – تبریز است . قزوین دارای یکی از بزرگترین نیروگاه های تغذیه کننده برق به شبکه سراسری برق ایران، تاسیسات شهید رجایی است که 7 درصد برق ایران را تامین می کند.خرید فروش و اجاره ویلا زمین و خانه در قزوین
    حساب کاربری
    پلن اقتصادی
    ثبت آگـهی
    آگهی نقشه
    اپ موبایل