• افزودن به علاقه‌مندی 701 بازدید5,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 897 بازدید20,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 626 بازدید100,000,000 تومان
  • زاهدان
    زاهدان ، فروش و اجاره آپارتمان ، خانه و زمین در متراژ های متنوع و قیمت های مناسب در زاهدان. ثبت آگهی املاک شما در استان زاهدان.[caption id="attachment_18419" align="alignnone" width="800"]خرید و فروش و اجاره املاک در زاهدان و استعلام قیمت خرید و فروش و اجاره املاک در زاهدان[/caption]

    خانه ، زمین و آپارتمان در زاهدان

    زاهدان شهری جدید است که در 517 کیلومتری شرق کرمان و نزدیک به پاکستان با ارتفاع 1385 متر از سطح دریا واقع شده است. زاهدان را اراضی بلندی احاطه کرده و به صورت گودالی دیده می شود. کوه های اشتران کوه، انجیر دان، جیکو، پیرخان و ملک سیاه در این شهرستان قرار دارند.مهمترین ویژگی این منطقه گرمای شدید، آب و هوای خشک و گرم است. زاهدان از 4 بخش مرکزی، میر جاوه، نصرت آباد، کورین، سه شهرستان و 8 دهستان تشکیل شده است.این شهر دارای ساختار خدماتی بوده و شهری دانشگاهی، فرهنگی، تاریخی و مذهبی است. زاهدان با قرار گرفتن در مسیر تردد افغانستان و پاکستان از وضعیت تجاری و نظامی خوبی برخوردار است و به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی و مرزی، مرکز خوبی برای تجارت با هند است. از یک سو راه آهن پاکستان از مرز میرجاوه وارد ایران می شود و از سوی دیگر راه آهن ایران به این شهر ختم می شود.زاهدان با قرار گرفتن در بین راه های زمینی خراسان، کرمان و چابهار یکی از راه های ترانزیتی ایران است . اقتصاد زاهدان علاوه بر تجارت، وابسته به کشاورزی است. آب مورد نیاز این شهرستان از چاه های قنات، چشمه ها، رودخانه ها و چاه نیمه سیستان تامین می شود. ادبیات محلی، لباس و موسیقی این منطقه پر رنگ است. صنایع دستی بلوچ شامل گلیم بافی، سوزن دوزی، سکه دوزی، سفال و معماری زاهدان از معماری باستانی ایران بر اساس آب و هوای گرمسیری پیروی می کند. تنوع فرهنگی در این منطقه نتیجه مهاجرت به زاهدان است. اکثر مردمی که در این منطقه زندگی می کنند، آریایی با مذاهب مختلف هستند که به گویش های فراسی، بلوچی، سیستانی، کرمانی، یزدی و خراسانی تکلم می کنند.استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی کشور قرار دارد و یکی از استان های بزرگ ایران است. این استان از شمال با استان خراسان جنوبی و افغانستان، از شرق با پاکستان و افغانستان، از جنوب با دریای عمان و از غرب با استان های کرمان و هرمزگان همسایه است.[caption id="attachment_18421" align="alignnone" width="1200"]آپارتمان ، خانه و زمین در زاهدان آپارتمان ، خانه و زمین در زاهدان[/caption]این استان از دریاچه زیبای هامون در شمال تا دشت نیلی دریای عمان در جنوب امتداد دارد. در استان 10 شهرستان وجود دارد که مرکز استان زاهدان است. مهم ترین شهرها عبارتند از زابل و زهک در شمال و خاش، ایرانشهر، سراوان، سرباز، نیکشهر، چابهار و کنارک در جنوب.

    خرید و فروش و اجاره املاک در زاهدان

    مساحت استان 187500 کیلومتر مربع و 1600 کیلومتر مرز مشترک با پاکستان و افغانستان و 300 کیلومتر مرز آبی در ساحل دریای عمان است.جمعیت آن 2240000 نفر از اقوام مختلف است. دین مردم اینجا اسلام است و مسلمانان شیعه و سنی با هم زندگی می کنند. این سرزمین پر از ایمان، ایمان به اسلام است. در میان مؤمنان وحدت وجود دارد چون آینه ای که نور اسلام را منعکس می کند.این استان با دو ساختار متفاوت در جنوب شرقی ایران قرار دارد. در شمال دشت سیستان که از آبرفت هیرمند تشکیل شده است، بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان و همچنین کوه خواجه را در خود جای داده است. بادهای 120 روزه از ویژگی های بارز این منطقه است. قسمت جنوبی به دلیل مجاورت با آتشفشان تفتان و دریای عمان، عمدتاً کوهستانی با آب و هوای متنوع است. 

    دریاچه ها و رودخانه ها

    مهمترین دریاچه ها عبارتند از: هامون، جازموریان و گواتر. از میان رودخانه های هیرمند، بمپور، کاجو، سرباز و کهیر را می توان از مهمترین آنها نام برد. 

    کوه ها

    معروف ترین کوه ها عبارتند از: کوه تفتان با ارتفاع 4300 متر که زمانی یک آتشفشان فعال بوده و اکنون هدف جالبی برای کوهنوردان سراسر کشور است. کوه های بزمان، بیرگ، ملک سیاه کوه و کوه خواجه دیگر هستند. 

    تاریخ

    سرزمین اساطیری سیستان و بلوچستان از دو ناحیه شمالی و جنوبی تشکیل شده است. سیستان یا نیمروز در شمال استان زادگاه رستم قهرمان اساطیری شاهنامه فردوسی است. این سرزمین در سال 602 به تصرف مسلمانان درآمد. بلوچستان امروزی که قسمت جنوبی استان را تشکیل می‌دهد در قدیمی‌ترین اسناد تاریخی ماکا نامیده می‌شود و در سال 1928م حکومت مرکزی در آنجا تثبیت شد. 

    گردشگری

    مناظر زیبای استان از دریای عمان تا دریاچه هامون در فصول مختلف از تنوع جالبی برخوردار بوده و می تواند مورد توجه گردشگران قرار گیرد.از جمله جاذبه های گردشگری می توان به تمدن بزرگ باستانی شهر سوخته (1000 ساله ...)، پارک دهان ای غلامان و چاه نیمه در شمال، قله معروف تفتان و گورستان هفتاد ملا در مرکز، قلعه بمپور، چهل دختر و ناصری در ایرانشهر و قلعه سب در سراوان اشاره کرد.در شهر چابهار سواحل زیبای دریای عمان وجود دارد، گل و لای جاری است که از شگفتی های منطقه است و در فصول مختلف سال مانند گدازه گدازه می پراکند و آرامگاه سید غلام رسول از دوران تیموری است. 

    صنایع دستی

    اهمیت ویژه صنایع دستی نقش آن در ایجاد اشتغال و درآمدزایی است. صنایع دستی از ویژگی های اجتماعی و فردی افراد نشات می گیرد. این کار بیشتر توسط زنان و دختران در مناطق روستایی انجام می شود. مهمترین صنایع دستی استان عبارتند از: سوزن دوزی بلوچی، قالیچه بافی، سکه دوزی، حصیر بافی، سفالگری، جواهرسازی، خراطی، پالاس بافی و ابریشم کاری. 

    موسیقی

    موسیقی در سیستان و بلوچستان بیش از سایر استان ها برجسته است و همواره منبع انرژی برای مردم این منطقه بوده است. سازهایی مانند: قیچک، رباب، بانجو، تنبورک، دوهلک و سازهای کوبه ای مانند: تاشت و کوزه نشان از تنوع سازهای این منطقه دارد. از دیگر انواع مختلف موسیقی جنگ موسیقی، موسیقی مجلسی، گنوسی و موسیقی جشن را می توان نام برد. 

    مراکز آموزش فنی-حرفه ای

    تعداد مراکز دائمی آموزش فنی-حرفه ای استان در حال حاضر 40 مرکز می باشد. مراکز مجهز و دارای بیش از 100 رشته و 105 کارگاه آموزشی می باشد. 232 موسسه خصوصی نیز فعال هستند. 

    آموزش عالی

    بیش از 45000 دانشجو در 25 مرکز آموزش عالی تحصیل می کنند که مهم ترین آنها عبارتند از: دانشگاه سیس و بال با دانشکده های مهندسی، علوم انسانی و ادبیات و هنر، دانشگاه زابل، دانشکده علوم پزشکی سیس و بال در زاهدان و زابل، دانشگاه علوم دریایی چابهار، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و بین المللی. دانشگاه چابهار.درمان و بهداشت از نظر بهداشتی و درمانی، 14 بیمارستان با بیش از 2200 تخت و 50 مرکز پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی در زابل و زاهدان وجود دارد. مراکز چشم پزشکی و جراحی زاهدان در سراسر منطقه فعال هستند. مبارزه با بیماری های واگیر، نظارت بر بهداشت عمومی، بررسی کیفیت و رنگ آمیزی آب، سم پاشی، حفاظت از بیماران بیماری خاص، واکسیناسیون و تنظیم خانواده اقداماتی است که به دلیل قرار گرفتن استان در خط مرزی به طور گسترده و موثر انجام می شود.

    کتابخانه ها

    بیش از 50 کتابخانه بزرگ با 357000 جلد کتاب در استان وجود دارد.

    ورزش

    پس از پیروزی انقلاب اسلامی تجهیزات و امکانات ورزشی مورد توجه ویژه قرار گرفت. در این راستا 60000 مترمربع مکان ورزشی سرپوشیده و روباز با ظرفیت 20000 نفر در روز ساخته شده است. ورزش های بومی نیز احیا شده و در مناسبت های خاص انجام می شود.

    حمل و نقل هوایی

    حمل و نقل هوایی به دلیل دوری استان از پایتخت و سایر نقاط کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 4 فرودگاه در استان با پروازهای بین المللی وجود دارد. بین المللی زاهدان فرودگاه‌های زابل، ایرانشهر و چابهار برنامه‌ریزی می‌کنند و در حمل‌ونقل هوایی کشور سهیم هستند.

    راه آهن

    راه آهن زاهدان به کویتا در حال حاضر فعال است و در آینده نزدیک به راه آهن کرمان متصل خواهد شد. بنابراین، ارتباط بین آسیا و اروپا امکان پذیر خواهد بود.

    حمل و نقل دریایی

    از مهمترین پتانسیل های حمل و نقل دریایی استان برای جابه جایی بار و مسافر می توان به اسکله شهید بهشتی و شهید کلانتری و اسکله شهدای هفتم تیر اشاره کرد که در سراسر خط ساحلی دریای عمان قرار دارند. وجود منطقه آزاد چابهار و اقتصادی ترین مسیر برای ترانزیت بار به کشورهای آسیای میانه بر این اهمیت افزوده است.فروش آپارتمان ، خانه و زمین در ملک20 

    جاده ها

    بیش از 6000 کیلومتر جاده آسفالته ارتباط بین شهرهای داخل و خارج استان را امکان پذیر می کند. 

    برق

    نیروگاه بخار ایرانشهر و نیروگاه های کنارک و زاهدان 1400000 میلیون کیلووات در ساعت انرژی تولید می کنند. این در حالی است که از طریق خطوط 230 کیلوواتی جکیگور – پیشین و 20 کیلوواتی جلق – میرجاوه برق مورد نیاز بخش‌هایی از پاکستان تامین می‌شود. از برجسته ترین دستاوردها در این زمینه، اتصال شبکه برق استان به کل شبکه برق کشور در سال 1380 است. 

    آب

    آب شرب، کشاورزی و صنعت در استان از دو طریق سطحی و قنات تامین می شود. سرچشمه های سطحی آن 6 رودخانه دائمی سیستان، شیردل، گلمیر در سیستان و لادیز، بمپور، سرباز در بلوچستان است. آب کشاورزی سیستان از طریق رودخانه هیرمند و در زمان کمبود آب از طریق مخازن نیم چاهی با ظرفیت حدود 660 میلیون متر مکعب تامین می شود. آب شرب زابل و حدود 850 روستای اطراف آن در حال حاضر از طریق مخازن نیم چاه تامین می شود. بهره برداری از آب های سطحی بلوچستان از طریق سد انحرافی بمپور در ایرانشهر و سد پیشین در چابهار انجام می شود. 

    فناوری اطلاعات و ارتباطات

    ظرفیت اینترنت در استان 155 مگابیت بر ثانیه است. تعداد کاربران 856000 و طول فیبر نور 3000 کیلومتر است. 

    صنعت و معدن

    صنعت برای استان جدید است. تلاش‌هایی صورت گرفته و انگیزه‌های مالیاتی، گمرکی و مالی باعث افزایش سرمایه‌گذاری صنعتی، پروژه‌های جدید، مشاغل جدید تولیدی و بهبود صنعت شده است.مهمترین کارخانه ها عبارتند از:- کارخانه سیمان خاش با تولید روزانه 2600 تن سیمان و سه کارخانه سیمان دیگر در حال احداث. - کارخانه های پارچه نخی و تور ماهیگیری و کارخانه آجر را نیز می توان نام برد.این استان دارای پتانسیل های مهم زمین شناسی و معدنی فلزی از جمله: کروم، مس، گرانیت، آنتیموان، تالک، منگنز، آهن، سرب، روی، قلع، نیکل، پلاتین، طلا و نقره است.

    کشاورزی

    این استان به دلیل داشتن پتانسیل در شمال و جنوب، دارای سابقه طولانی در کشاورزی است. سیستان را روزگاری انبار غله ایران می نامیدند. مهمترین محصولات کشاورزی عبارتند از: گندم، یونجه، ذرت، سبزیجات، حنا و محصولات باغی، خرما، مرکبات، پسته، انگور، موز، انبه، پاپایا و زیتون. این استان از نظر میزان محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و مرکبات رتبه اول کشور را دارد.

    پرورش ماهی

    این استان با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و همجواری با آبهای وسیع عمان و اقیانوس هند، بهره مندی از 10 بندر صیادی و با دارا بودن اسکله ها و سکوهای ماهیگیری برای فعالیت های شیلاتی در کشور بسیار مناسب است. در 10 بندر ماهیگیری میزان صید سالانه بیش از 150000 تن در سال است. 

    گاو

    گاوهای استان منبع اصلی پروتئین حیوانی هستند و از انواع و نژادهای زیادی گاو تشکیل شده است. سه نژاد مهم گاو که از نژادهای اصلی استان هستند عبارتند از: گاو سیستانی، گاو دشتیاری و گوسفند بلوچی که در سراسر کشور شناخته شده است. 

    تجارت

    استان سیستان و بلوچستان با توجه به پیشینه تاریخی و قرار گرفتن در جاده های بزرگ تجارت جهان از اهمیت ویژه ای در تجارت به عنوان عامل غالب در منطقه برخوردار است. منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار یکی از نقاط قوت استان است.منطقه آزاد در مجاورت بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری به مساحت 14000 هکتار ساخته شده که 10000 هکتار آن صنعتی و مابقی به بازرگانی و خدمات اختصاص دارد.بزرگراه ترانزیتی چابهار به میلک، مرزهای میرجاوه و میلک شرایط خوبی را برای فعالیت های تجاری در اینجا ایجاد کرده است. 

    بازارهای مرزی

    5 بازارچه مرزی از 7 بازارچه مصوب در حال حاضر در میرجاوه، کوهک، پیشین، جلق و میلک فعال است. بازارچه های مرزی پاسا بندر، گمشاد و ریمدان در حال ساخت است. در حال حاضر سالانه حجم قابل توجهی کالا در مرز ایران و پاکستان از طریق این بازارچه ها مبادله می شود. نرخ اقلام مبادله شده دو کشور همسایه طی 11 ماه گذشته به شرح زیر است:صادرات انواع فرآورده های صنعتی، کشاورزی و نفتی از گمرک زاهدان: 201 هزار و 651 تن به ارزش 73.5 میلیون دلاراز گمرک میرجاوه: 1814 تن به ارزش 23 میلیون دلار.از بازار کوک 6148 تن به ارزش 3 میلیون دلار و از پیشین 18634 تن به ارزش 3.6 میلیون دلار. اقلام وارداتی شامل: نرخ برنج چتایی و سایر کالاها 167438 تن به ارزش 51 میلیون دلار.زاهدان ، شهر و مرکز استان سیستان و بلوچستان، در جنوب شرقی ایران ، در نزدیکی مرزهای افغانستان و پاکستان . در حدود 225 مایلی (360 کیلومتری) جنوب شرقی کرمان در منطقه ای خشک و در ارتفاع 4435 فوتی (1352 متری) واقع شده است .این جمعیت را ایرانیان مسلمان شیعه و بلوچ های مسلمان سنی تشکیل می دهند .تا حدی به دلیل نارضایتی از بدرفتاری دولت ایران با بلوچ‌ها، زاهدان به کانون جنبش اعتراضی گسترده‌تر ضد دولتی تبدیل شد که در سال 1400 آغاز شد.[caption id="attachment_18420" align="alignnone" width="1200"]بهترین سایت املاک زاهدان با قیمت مناسب بهترین سایت املاک زاهدان با قیمت مناسب[/caption]

    بهترین سایت املاک زاهدان

    این شهر به لحاظ استراتژیک در امتداد مسیرهایی که آسیای مرکزی و بنادر خلیج فارس را به جنوب متصل می کند، از تجارت منطقه ای سود برده است. این کشور همچنین تبدیل به یک پایگاه برای قاچاق مواد مخدر و سایر شرکت های مجرمانه در سراسر مرزهای بین المللی شده است.جاده ها آن را به شهرهای ایران زابل، ایرانشهر، چاه بهار و سراران و نقاطی در افغانستان و پاکستان متصل می کنند. این نقطه پایانه خط ریلی است که ایران را به کویته پاکستان متصل می کند.ساخت و ساز در اواسط دهه 1990 در یک خط جدید به کرمان برای اتصال اروپا و شبه قاره هند آغاز شد.; بخش نهایی آن در سال 2009 افتتاح شد. این شهر یک فرودگاه بین المللی نیز دارد.زاهدان یکی از شهرهای کمتر توسعه یافته ایران است. صنعت محلی آجر، برنج آسیاب شده، خوراک دام، غذاهای فرآوری شده، حصیر و سبد، محصولات گلدوزی شده و سرامیک تولید می کند. بناهای تاریخی قابل توجه شامل یک ارگ مخروبه در مرکز شهر و مسجد جمعه (مسجد جمعه) است
    حساب کاربری
    پلن اقتصادی
    ثبت آگـهی
    آگهی نقشه
    اپ موبایل